Praktijk voor leefstijl en coaching

Ik-zaken,
wat goed is voor jou!

Coaching

Trainingen & workshops

treeszegers

Hallo!

Mijn naam is Trees Zegers. Ik ben holistisch leefstijlcoach. 

Na mijn opleiding als klassiek danslerares en een aantal jaren les te hebben gegeven ben ik in verschillende werkomgevingen actief geweest als congresmanager, consultant, trainer, coach en manager van artiesten. Uiteenlopende uitdagingen met een gemeenschappelijke deler: samenwerken met mensen.

Ik haal mijn inspiratie uit mensen. Mensen zijn mijn passie.

Met mijn praktijk voor leefstijl en coaching komt mijn droom uit om mensen te begeleiden naar een evenwichtige, gezonde en bewuste leefstijl waardoor ze meer kunnen genieten, meer in balans zijn, meer controle over hun leven hebben, betere keuzes kunnen maken en meer geluk kunnen ervaren.

Holistisch betekent dat ik in mijn begeleiding, naast aandacht voor mentale en psychische factoren ook kijk naar voeding en beweging, ontspanning, stress en ademhaling, gevoel en emoties. Ook vraagstukken rond zingeving horen hierbij.

Als al die factoren in balans zijn ervaar je innerlijke rust en welbevinden, dan zit je ‘lekker in je vel’, voel je je energiek, heb je een gezonde slaap, ben je blij met jezelf.

 

Wellicht ontmoeten wij elkaar binnenkort?

Coaching

Jij wilt iets veranderen in je leven. Bijvoorbeeld: meer rust, je grenzen voelen en bewaken, er durven staan of werken vanuit jouw unieke talenten of je wilt afvallen, meer bewegen, je ontspannen voelen of andere keuzes maken etc.

 

Als leefstijlcoach kijk ik naar alle facetten van je leven en van je gezondheid en begeleid ik jou onderweg naar je doel en in gedragsverandering.  

 

Trainingen en workshops

Hoe ga jij om met stress? Beweeg je voldoende? Gun jij jezelf een maatje kleiner? Ontspan je genoeg? Slaap je goed? Heb je voldoende energie? Ik geef (online) leefstijl-trainingen aan particulieren en groepen op het gebied van voeding, beweging, stress, ademhaling en ontspanning.

Hulpvragen

Hoe kom ik beter in balans?
Ik wil graag gezonder leven maar ik weet niet hoe
Wat voor werk past bij mij
Ik loop steeds tegen dezelfde dingen aan in relaties
Ik wil het leven lichter ervaren
Ik zou meer willen genieten en met mijn aandacht in het nu zijn
Ik wil minder in mijn hoofd zitten en minder zelfkritiek hebben
Ik wil niet steeds zulke hoge eisen aan mezelf stellen
Ik wil meer rust ervaren
Ik zit niet lekker in mijn vel en heb weinig energie
Ik heb regelmatig stress en veel onrust in mijn hoofd
Ik ben op een bepaald vlak (gezondheid, gewicht, relatie, werk, beweging, voeding, gedrag, vaardigheden, energie etc) uit balans en toe aan verandering
Ik wil beter mijn grenzen kunnen aangeven en me goed voelen bij mijn keuzes
Ik wil me fitter en energieker voelen
ik heb problemen op mijn werk en weet niet hoe ik daar mee om kan gaan

ik wil graag afvallen maar weet niet hoe ik dat aan moet pakken.

Reviews

Toen ik bij Trees kwam had ik niet echt een idee of probleem wat ik graag wilde oplossen. Ik kwam bij haar om wat meer over mezelf te weten te komen. Bij het eerste gesprek klikte het meteen. Het inleveringsvermogen van Trees is iets wat ik bij niet veel mensen heb gezien. Trees was er voor mij als een goede vriendin die ik af en toe sprak en mij nieuwe inzichten kon geven in situaties die mij dwars zaten. Niet alleen ondersteunde ze me in de problemen, ook liet ze me de positieve kanten zien waar ik nog helemaal niet bij stilgestaan had. Haar adviezen hebben me een sterker persoon gemaakt in het oplossen van bepaalde situaties en in het verwerken van negativiteit. Hiervoor zal ik Trees altijd dankbaar zijn!  

Thierry, 18 jaar

5/5

Trees is een inspirerende, integere en creatieve coach. Met haar ben ik in 2 maanden tijd 6 kilo op een gezonde manier kwijtgeraakt. Niet alleen door een ander levenswijze maar ook door meer inzicht in gewoontes en onderliggende overtuigingen!

Simone, 54 jaar

5/5

Trees is rustig, kan goed luisteren en is een heel prettige persoonlijkheid.  Vanaf het eerste contact voelde ik echt een connectie met haar. Ze heeft me een aantal inzichten gegeven waardoor ik me steeds beter ben gaan voelen. Stap voor stap heb ik dingen veranderd die ik voordien niet voor mogelijk had gehouden. Ik ben blij en dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen. Ik kan haar iedereen aanraden!

Susan, 43 jaar

5/5

Trees is iemand waarbij je je snel op je gemak voelt, iets wat heel belangrijk is bij een coach. Dit is haar natuurlijke gave. Ik heb Trees ervaren als iemand die een veilige sfeer kan creëren om vertrouwelijke dingen te bespreken. Haar manier van coachen is niet sturend maar verkennend, samen met jou kijken waar nu echt de dingen liggen waarmee je aan de gang wilt. In mijn werk als praktijkondersteuner voor huisartsen weet ik dat dit soort dingen heel belangrijk zijn. We worden nu eenmaal graag gezien als een geheel en vinden het fijn als iemand daar met zorgvuldigheid mee omgaat. Ik hoop dat zij heel veel mensen kan helpen om datgene te bereiken wat echt belangrijk voor ze is. 

Yvonne, 61 jaar

5/5

Laat weten wat je van ons gesprek vond! Mail naar info@ik-zaken.nl of klik op onderstaande link.

Contact

Trees Zegers
Info@ik-zaken.nl
Davisstraat 11
1057 TE Amsterdam

Ik heb een praktijk in Oud-West in Amsterdam maar kan, indien nodig, ook een locatie bij jou in de buurt regelen.  

Wil je (vrijblijvend) een afspraak maken of meer informatie? Laat een bericht achter, dan neem ik contact met je op: