Coaching

Coaching, voor een gezonde

(werk – leven) balans

Praktijk voor leefstijl en coaching

Ik-zaken,
wat goed is voor jou!​

Individuele coaching

Jij wilt iets veranderen in je leven. Bijvoorbeeld: meer rust, je grenzen voelen en bewaken, er durven staan of werken vanuit jouw unieke talenten of je wilt afvallen, meer bewegen, je ontspannen voelen of andere keuzes maken etc.

 

Als leefstijlcoach kijk ik naar alle facetten van je leven en van je gezondheid en begeleid ik jou onderweg naar je doel en in gedragsverandering.  

Aanpak / werkwijze

Na een (gratis) kennismakingsgesprek vindt er een intake plaats, dat is het eerste gesprek. Je krijgt inzicht in doelen en drijfveren en we bespreken wat de eerste stap en de vervolgstappen gaan zijn. Het gaat hierbij om kleine, overzichtelijke stapjes waardoor een blijvende gedragsverandering wordt aangeleerd.

Groepscoaching

Als leefstijlcoach richt ik mij op het verbeteren van de leefstijl van werknemers. Gezonde voeding, beweging, ontspanning en gedragsverandering zijn de pijlers. Middels het coachen van de werknemer(s) wordt nieuw gedrag en nieuwe gewoontes aangeleerd. Dit kan door middel van individuele coaching en/of themagerichte workshops/trainingen.

Het bevorderen van de gezondheid van werknemers leidt tot een lager ziekteverzuim en een verbeterde duurzame inzetbaarheid. Werknemers halen meer voldoening uit hun werk, zijn (weer) gemotiveerd, presteren beter, ervaren een algeheel gevoel van welbevinden wat zó belangrijk is op de werkvloer.

Trainingen en workshops

De Kunst van Genieten en Gezond Leven:

Een online training waarin voeding, beweging, ontspanning, stress, ademhaling en een goed slaapritme aan de orde komen. Of het nu gaat om het verbeteren van je eetpatroon, je gemoedstoestand, je energie, je weerstand of je lijf weer in shape krijgen, gun jezelf een nieuwe leefstijl, die je in lengte van dagen kunt volhouden.

Een online training van 6 weken, een duurzame methode die werkt! Juist nu is een gezonde leefstijl belangrijker dan ooit!

Meld je aan voor deze online training door het contactformulier in te vullen en bij onderwerp ‘online training’ te vermelden.

Hulpvragen

Hoe kom ik meer in balans?
Ik wil graag gezonder leven maar ik weet niet hoe
Wat voor werk past bij mij
Ik loop steeds tegen dezelfde dingen aan in relaties
Ik wil het leven lichter ervaren
Ik zou meer willen genieten en met mijn aandacht in het nu zijn
Ik wil minder in mijn hoofd zitten en minder zelfkritiek hebben
Ik wil niet steeds zulke hoge eisen aan mezelf stellen
Ik wil meer rust ervaren
Ik zit niet lekker in mijn vel en heb weinig energie
Ik heb regelmatig stress en veel onrust in mijn hoofd
Ik ben op een bepaald vlak (gezondheid, gewicht, relatie, werk, beweging, voeding, gedrag, vaardigheden, energie etc) uit balans en toe aan verandering
Ik wil beter mijn grenzen kunnen aangeven en me goed voelen bij mijn keuzes
Ik wil me fitter en energieker voelen
ik heb problemen op mijn werk en weet niet hoe ik daar mee om kan gaan

ik wil graag afvallen maar weet niet hoe ik dat aan moet pakken.

Contact

Trees Zegers
Info@ik-zaken.nl
Davisstraat 11
1057 TE Amsterdam

Ik heb een praktijk in Oud-West in Amsterdam maar kan, indien nodig, ook een locatie bij jou in de buurt regelen.  

Wil je (vrijblijvend) een afspraak maken of meer informatie? Laat een bericht achter, dan neem ik contact met je op: